lullaby na blog

Svět Lullaby Planet je kouzelný!

Objevujeme pro vás moderní pomocníky

Lullaby Planet je dánská značka, která se nechává inspirovat krásami skandinávské přírody. Její produkty jsou navrženy s veškerou něhou a dlouholetými znalostmi. Díky tomu nabízí mimořádné produkty pro děti vyznačující se nejvyšší kvalitou a udržitelností.

Navíc neobsahují žádné plastové obaly, takže po zakoupení dudlíků od Lullaby Planet zanecháte jen stopu, kterou lze recyklovat nebo kompostovat.

K dispozici je široká paleta pastelových barev a tři druhy saviček, které můžete jednoduše kombinovat podle svého vkusu a potřeby miminka. Pokud si nejste jistá, jaký druh savičky je pro vaše dítě nejlepší, můžete vyzkoušet všechny tři typy – kulatou savičku z kaučukového materiálu, ortodontickou savičku ze silikonu nebo symetrickou savičku také z silikonu. Tak snadno zjistíte, která savička bude nejvhodnější pro vaše dítě. Navíc, díky překvapivě nízké ceně si jich můžete pořídit i více a kombinovat je podle barev a aktuálního outfitu děťátka.

 

 

Dudlíky Lullaby Planet jsou vyrobeny v Německu a neobsahují BPA. Samozřejmě splňují evropskou normu EN 1400, takže se nemusíte obávat o bezpečnost dítěte.

Doporučujeme také sterilizační krabičku Lullaby Planet. 

Věříme, že nové dudlíčky Lullaby Planet pro vás budou vítanými pomocníčky.

Na našich stránkách Mamitati.cz je najdete za tyto skvělé ceny: 

1 dudlíček za 119 Kč
svítící dudlíček za 129 Kč
sada dvou barevně ladících dudlíčků za 199Kč
sterilizační krabička za 99 Kč

 

 

Jedinečné mušelínové plenky

Kromě úžasných dudlíčků u nás najdete i další sortiment značky Lullaby Planet

Mušelínové plenky jsou šetrné k životnímu prostředí, protože jsou vyrobeny z přírodního materiálu a lze je prát a opakovaně používat. To snižuje množství odpadu a zároveň šetří peníze.

Navíc jsou měkké a pohodlné, což je pro novorozence a batolata velmi důležité. 

Plenky lze snadno prát a sušit, což znamená, že jsou velmi praktické pro použití v běžném životě s dítětem. Navíc jsou plenky při praní stále měkčí a pohodlnější pro dítě.

Celkově lze říci, že mušelínové plenky jsou skvělou volbou pro maminky, které chtějí šetřit peníze, chránit životní prostředí a zároveň poskytnout svému dítěti pohodlí a všestrannost.

 

V čem je Lullaby Planet tak unikátní?

Dovolte ostatním maminkám obdivovat vaši výbavičku. A pokud hledáte pro své miminko to nejlepší, nepřehlédněte tuto luxusní dánskou značku plnou krásných pomocníčků za velmi nízké ceny!

buďme v kontaktu
pokud se vám článek líbíl, sdílejte
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.